Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πληκτρολόγιο, ποντίκι, handset 3 σε 1

Πληκτρολόγιο, ποντίκι, handset 3 σε 1

Το πρωτοποριακό ασύρματο πληκτρολόγιο της Cideko

Ένα πληκτρολόγιο το οποίο συνδυάζει 3 διαφορετικές λειτουργίες σε μία και μόνο ασύρματη συσκευή. Μία πρόταση που έρχεται από την εταιρεία Cideko.

Με το πληκτρολόγιο της Cideko, Air Keyboard Chatting, μπορείτε πέραν τον κοινών λειτουργιών που θα επιτελούσατε με ένα πληκτρολόγιο, να εκμεταλλευτείτε και μερικές ακόμα έξυπνες λειτουργίες που προσφέρει όπως γυροσκοπικό ποντίκι και δυνατότητα να λειτουργήσει για να επικοινωνήσετε με όποιον επιθυμείτε. 

Εν συντομία, με το εύχρηστο αυτό πληκτρολόγιο μπορεί κανείς να συνομιλεί με φίλους και οικογένεια, ενώ παράλληλα να ελέγχει τον υπολογιστή του ή κάποιο home theater ακόμα και από κάποιο διαφορετικό δωμάτιο μέσα στο σπίτι.

Το πληκτρολόγιο προσφέρει αυτονομία μπαταρίας έως και 10 ωρών, για συνεχή χρήση, ενώ δύναται να λειτουργήσει σε μία ακτίνα 30 μέτρων από την συσκευή με την οποία είναι συνδεδεμένο. Όντας ελαφρύ, μπορείτε εύκολα να το περιφέρετε μαζί σας για να ελέγξετε με αποτελεσματικό τρόπο τόσο τον υπολογιστή σας, όσο και το home theater, είτε ως πληκτρολόγιο, είτε ως ποντίκι.

Κουνώντας το πληκτρολόγιο στον αέρα, ενεργοποιείται το ποντίκι με τον τρισδιάστατο αισθητήρα κίνησης, ενώ κλικάροντάς το αριστερό ή το δεξί κουμπί, θα λειτουργεί σαν ένα συνηθισμένο ποντίκι. Παρέχεται η δυνατότητα να συνδέσετε αρκετές συσκευές μέσω της 3.5mm υποδοχής που διαθέτει.

Στη συσκευασία συνοδεύεται από ακουστικά ψείρες με κουμπί σίγασης, ενώ οι LED δείκτες πάνω του μπορούν να ενημερώσουν για την κατάσταση της συνδεσιμότητας, τη σίγαση του μικροφώνου, καθώς και την κατάσταση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας του. Τέλος λειτουργεί τόσο σε Windows, όσο και σε Mac.
newsbeast.gr