Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

«Μανιακός» δημιούργησε 120 λογαριασμούς στο Facebook

«Μανιακός» δημιούργησε 120 λογαριασμούς στο Facebook

Στόχο είχε να εκδικηθεί την κοπέλα που τον παράτησε

Όλοι λίγο πολύ θα έχουμε κάποια ιστορία με κάποια πρώην σχέση και πιθανότατα τη λήψη μετά τον χωρισμό κάποιων περίεργων SMS, περίεργες αναρτήσεις σε λογαριασμούς μας σε κοινωνικά δίκτυα και πάει λέγοντας.

Ένας 22χρονος όμως κύριος από το Λος Άντζελες, έφτιαξε 130 διαφορετικούς λογαριασμούς στο Facebook με σκοπό να εκδικηθεί την 16χρονη πρώην του.

Τώρα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες βάση του νέου νόμου που ίσχυσε στην Καλιφόρνια από την 1η Ιανουαρίου, μία για διαδικτυακή πλαστοπροσωπία και άλλη μία για τηλεφωνική παρενόχληση. Κατάφερε να αποφύγει την φυλάκιση ενός έτους, με το να δεχθεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού και μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται πέντε χρόνια υπό επιτήρηση.
Το θέμα όμως είναι ότι στην εποχή που ζούμε φαίνεται πως όλα αυτά τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν από τη μία να βοηθήσουν ως ένα βαθμό την κοινωνικοποίησή μας αλλά και πως επίσης να μας διασύρουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει καθώς το διαδίκτυο έχει γίνει μία αχανής ζούγκλα.
newsbeast.gr