Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Άνδρες με μεγάλα πέη δεν μπορούν να ενταχθούν στην αστυνομία και στο στρατό της Παπούα - Νέας Γουινέας


Καμία τύχη δεν έχουν όσοι έχουν κάνει μεγέθυνση πέους στην Παπούα - Νέα Γουινέα, αν θέλουν να πιάσουν δουλειά στην αστυνομία ή στο στρατό. Το... μέγεθος μετρά τελικά και στην εργασία, τουλάχιστον στηνΠαπούα - Νέα Γουινέα της Ινδονησίας, όπου η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι άνδρες που έχουν κάνει επιμήκυνση πέους, δεν μπορούν να ενταχθούν στο Σώμα. Ο διοικητής της αστυνομίας Μπέκτο Σουπράπτο μάλιστα διευκρίνισε ότι ο υποψήφιος αστυνομικός θα ερωτάται αν το μόριο του έχει υποστεί μία τέτοια αλλαγή. "Αν έχει κάνει θα θεωρείται ακατάλληλος να ενταχθεί στην αστυνομία και στο στρατό" δήλωσε.

Ο λόγος είναι - όπως εξηγεί εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το Reuters - ότι παρουσιάστηκαν "εμπόδια στην εκπαίδευση" με ανθρώπους που είχαν κάνει τέτοιες επεμβάσεις.

Σημειώνεται τώρα ότι κατά πάσα πιθανότητα οι άνδρες της Παπούα - Νέας Γουινέας, δεν έχουν πρόβλημα μεγέθους, αλλά το μεγάλο μέγεθος του μορίου είναι μέρος της κουλτούρας τους. Για παράδειγμα μέλη παραδοσιακών φυλών Παπούα φορούν ειδικά καλύμματα ώστε το πέος να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ οιάνδρες χρησιμοποιούν επίσης μία παραδοσιακή μέθοδο για να πετύχουν τη "μεγέθυνση".

Για την ακρίβεια τυλίγουν το πέος τους με φύλλα του φυτού γκατάλ - γκατάλ, με αποτέλεσμα το μόριό τους να "φουσκώνει", "σαν να έχει τσιμπηθεί από μέλισσα", όπως αναφέρει σεξολόγος που μιλά στην τοπική εφημερίδα Jakarta Globe.

Πηγή: newsit.gr