Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τα κρυφά μυστικά των ελληνικών νησιών

Τα κρυφά μυστικά των ελληνικών νησιών

Experience greece project: Μοιραστείτε την εμπειρία του ταξιδιού με τους φίλους σας

Στη νέα εποχή, όπου κυριαρχούν τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και εκατομμύρια οθόνες μας εντάσσουν σε ένα διαδραστικό ψηφιακό περιβάλλον, δημιουργήσαμε μία σειρά πολύγλωσσων ψηφιακών ταξιδιωτικών οδηγών για τα ωραιότερα μέρη της χώρας μας, σε μοντέρνες και εύχρηστες εφαρμογές για iPhone και iPad. 

Με όπλο την ακρίβεια, την αξιοπιστία και την αρτιότητα του περιεχομένου τους, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, μας εισάγουν στα πιο κρυφά μυστικά των ελληνικών νησιών. 

Ένα προϊόν πολυετούς έρευνας, με αποκαλυπτικές προτάσεις και πληροφορίες που δεν βρίσκεις στους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς, σε όλα τα smartphones και όλα τα tablets αφής της αγοράς φέρνουν την υπογραφή μας.

Η πρώτη εφαρμογή, που ήδη έχει αναρτηθεί στο Αpplestore (το διεθνούς φήμης και εμβέλειας online κατάστημα της Apple με περισσότερες από 500.000 προτάσεις), αφορά το νησί της Σαντορίνης και έχει τίτλο experience santorini. 
Το ωραιότερο νησί της Ελλάδας, ξεδιπλώνεται μπροστά στα… χέρια μας. 

Περιηγηθείτε στους γραφικούς οικισμούς του νησιού, αναζητήστε τις πιο ωραίες θάλασσες και προτάσεις για φαγητό, εκπλαγείτε από τα μονοπάτια και το ηλιοβασίλεμά της.

Όλη η ενέργεια του ηφαιστείου βρίσκεται στο smartphone σας.
 
experience santorini... είναι μόνο η αρχή!
newsbeast.gr