Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ξεκόλλησε το παράθυρο του πιλoτήριου της Ryanair επειδή το κόλλησαν με τέλλα! (photos)


Οι επιβάτες της Ryanair έχουν συνηθίσει τις οικονομικές περισυλλογές τις εταιρείες, αλλά κανείς δεν περίμενε πως τα έβλεπαν τα πληρώματα εδάφους να επισκευάζουν το παράθυρο του πιλοτηρίου με... κολλητική ταινία.

Είκοσι λεπτά μετά την απογείωση, η πτήση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ της Αγγλίας προς τη Ρίγα στη Λετονία αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω όταν χαλάρωσε το παράθυρο και να κάνει ένα δυνατό θόρυβο.

Η Ryanair επιμένει πως η ασφάλεια της πτήσης δεν ήταν ποτέ σε κίνδυνο, αλλά οι επιβάτες είπαν ότι

φοβούνται για τη ζωή τους.



Ενας επιβάτης, ο Άντονι Νιλ ο οποίος ταξίδευε με φίλους του για ένα πάρτι εργένηδων στην πρωτεύουσα της Λετονίας: «Εβαζαν τέλλα στο μπροστινό παράθυρο καθώς κάναμε ουρά για να επιβιβαστούμε.

«Ενας τύπος ήταν σε μια σκάλα και ένας άλλος κρεμόταν από το πλαϊνό παράθυρο του πιλοτηρίου.

«Περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωση της πτήσης, ο πιλότος μας ανακοίνωσε από το μεγάφωνο και είπε ότι υπήρχε πρόβλημα με το παρμπρίζ - που είχε καταστραφεί σε προηγούμενη πτήση και ότι θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στο Στάνστεντ. Οι άνθρωποι ήταν τρομοκρατημένοι». 
Το περιστατικό συνέβηκε στις 29 Σεπτεμβρίου όταν το Boeing 737-800 απογειώθηκε με περίπου 200 επιβάτες. Τελικά μετά από δύο ώρες βρέθηκε άλλο αεροπλάνο και η πτήση έγινε χωρίς πρόβλημα.
shootandgoal.com