Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πως θα μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από το Facebook στο Google+



Για να μετακινήσετε από το Facebook τις φωτογραφίες σας στο Google+ , θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε όλα τα άλμπουμ σας στον υπολογιστή σας και να τα ανεβάσετε στο Google+.
Κατεβάζετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας:
Επιλογή A:
Πηγαίνετε στο Facebook> Λογαριασμός> Ρυθμίσεις λογαριασμού> Αποθηκεύστε τα δεδομένα στον υπολογιστή σας. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (αρκετές ώρες, μπορεί και ημέρα), το Facebook θα σας ειδοποιήσει ότι η λήψη σας είναι έτοιμη. Κατεβάστε το αρχείο, αποσυμπιέστε το και θα βρείτε όλα τα άλμπουμ σας στο φάκελο «Φωτογραφίες».
Επιλογή Β: Πηγαίνετε στο PickNZip.com και συνδεθείτε με το Facebook. Κάντε κλικ στο «Βρες τις φωτογραφίες μου», στη συνέχεια στη Λήψη> Λήψη όλων των φωτογραφιών. Έτσι θα κατεβάσετε όλα τα φορτωμένα σας άλμπουμ και τυχόν φωτογραφίες όπου έχετε γίνει tag. Αφού κατεβάσετε το αρχείο, αποσυμπιέστε το.
Ασφάλεια Συμβουλή: Μετά τη χρήση Pick & Zip, πηγαίνετε στο Facebook> Ρυθμίσεις απορρήτου. Πηγαίνετε στην «Επεξεργασία ρυθμίσεων» στα Apps και την ιστοσελίδα και το κεφάλι να «Apps και Website» και αφαιρέσετε to Pick & Zip.
Ανεβάστε τα Facebook άλμπουμ σας στο Google+:
Πηγαίνετε στο Google+> Προφίλ> Φωτογραφίες> Ανεβάστε νέες εικόνες. Κάντε κλικ στο «Επιλέξτε φωτογραφίες από τον υπολογιστή», εντοπίστε το άλμπουμ που θέλετε να ανεβάσετε, επισημάνετε όλες τις φωτογραφίες του, και επιλέξτε «Άνοιγμα».
Όταν οι φωτογραφίες ανέβουν, δώστε στο άλμπουμ ένα όνομα και επιλέξτε «Δημιουργία άλμπουμ». Στη συνέχεια, προσθέστε ένα σχόλιο-όνομα για το άλμπουμ και να επιλέξετε τους κύκλους ή τα άτομα με τα οποία θα θέλατε να το μοιραστείτε.
Συμβουλή: Μπορείτε πάντα να αλλάξετε το ποιος βλέπει τα άλμπουμ σας. Πάτε στο προφίλ σας> Φωτογραφίες> Δείτε όλα τα άλμπουμ σας. Επιλέξτε το άλμπουμ που θέλετε, και αλλάξτε την επιλογή σε «Ορατό σε».
Καλή μεταφορά!
inews.gr