Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Έλληνες Anonymous στοχοποιούν παιδόφιλους

Με μήνυμα των Ελλήνων Anonymous στο #OpGreece που δημοσίευσε το SecNews, οι χακτιβιστές ανακοίνωσαν πως η νέα τους επιχείρηση στοχεύει παιδόφιλους και παιδεραστές, στοιχεία των οποίων συλλέγουν μέσω του διαδικτύου τα τελευταία δυο χρόνια.
 
Στο μήνυμα τους αναφέρουν πως διατηρούν «μηδενική ανοχή στην παιδική πορνογραφία, την παιδοφιλία και την σωματεμπορία παιδιών, στην σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων» και σε όσους κατέχουν υλικό που σχετίζεται με τα παραπάνω.
Παράλληλα ενημερώνουν το κοινό πως μπορούν να εντοπίζουν μόνοι τους άτομα, προφίλ, λογαριασμούς και γενικότερα τις «κινήσεις οποιουδήποτε έχει ανάμειξη ή προωθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.» Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά τον εντοπισμό ενός άντρα ηλικίας 40 ετών ο οποίος διατηρεί επαφές «αμφιβόλου ηθικής με ανήλικα άτομα -κυρίως γένους θηλύκου, 12-15 ετών». Το υπόλοιπο μήνυμα, το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα, σύμφωνα με το SecNews περιέχει προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις καθώς και διαλόγους οι οποίοι χρήζουν έρευνας από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές.