Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Facebook: Ήρθε το timeline

Facebook: Ήρθε το timeline
Νέες αλλαγές στο Facebook. Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μας φέρνει τώρα νέο timeline.
Μετά την αρχή που έγινε από την Νέα Ζηλανδία, οι χρήστες μπορούν πλέον να δουν το πλήρες ιστορικό του προφίλ τους και να δουν όλη τη ζωή τους.

Οι κάτοχοι Android συσκευών μάλιστα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη νέα μορφή μέσω και των κινητών τους τηλεφώνων. Αναμένουμε εντός των επόμενων εβδομάδων ενημέρωση για την προσθήκη και σε iOS

Τι εστί τώρα το νέο timeline. Πρόκειται για μια ρύθμιση, που θα φέρει αλλαγές στο προφίλ σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε στην επίσημη σελίδα του Facebook και να πατήσετε το κουμπί "Get it Now".

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, θα μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα στο προσωπικό σας προφίλ. Έχετε εφτά μέρες στη διάθεση σας μέχρι
να τα σχεδιάσετε όλα όπως θέλετε, χωρίς να τα βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες. Αν θέλετε πάντως να το ενεργοποιήσετε αμέσως, πατήστε το κουμπί "Publish"
Η λειτουργία αυτή συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες του χρήστη, δηλαδή τα φωτογραφικά άλμπουμ του, τα βίντεο του, τις αγαπημένες εφαρμογές του, τα status updates του, τα μέρη που έχει επισκεφθεί με βάση το Facebook Places, τα events στα οποία έχει παρευρεθεί και γενικότερα τη δραστηριότητα του σε ένα μέρος.

Με το νέο timeline, θα μπορείτε να κρύψετε ή να σβήσετε ανεπιθύμητα σχόλια, μπορείτε να υπογραμμίσετε τις updates που θέλετε να φαίνονται στο Timeline σας, αλλά και να διαλέξετε μια εικόνα banner ώστε να φαίνεται στην κορυφή του profile σας.

Πρεμιέρα στο νέο timeline κάνει και ένα νέο κουμπί, με όνομα: "Αctivity Log", το οποίο θα σας δίνει μια περίληψη του τι κάνατε στο Facebook, από τη στιγμή που κάνατε Log in!
Αλλαγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας δεν προβλέπονται, καθώς αυτές θα παραμείνουν ίδιες. Καλού κακού όμως, τσεκάρετε πως δεν μοιράζεστε πράγματα που δεν θέλετε με άτομα που δεν επιθυμείτε.