Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Είναι κυριολεκτικά εφτάψυχη, αφού επέζησε από τρεις ευθανασίες!

Είναι κυριολεκτικά εφτάψυχη, αφού επέζησε από τρεις ευθανασίες!
Μια πανέμορφη μαύρη γάτα, η Άντρεα, είπε τρία μεγαλοπρεπέστατα «όχι» στις προσπάθειες των ανθρώπων του κέντρου αδέσποτων ζώων West Valley να τη θανατώσουν, καθώς δεν βρισκόταν κανείς να την υιοθετήσει και φιλοξενούνταν στο κέντρο, από τότε που αστυνομικοί τη μάζεψαν από τον δρόμο.

Το δύστυχο γατάκι τοποθετήθηκε σε… θάλαμο αερίων μονοξειδίου του άνθρακα, αλλά, όταν την έβγαλαν πάλι έξω, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα με την ίδια μέθοδο, η οποία είχε την ίδια τύχη με την πρώτη.

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του κέντρου χρησιμοποίησαν μία άλλη μέθοδο: έκλεισαν την Άντρεα σε μία σακούλα και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στην κατάψυξη (το κατά πόσο τώρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μέθοδος αυτή ως «ευθανασία» είναι άλλη ιστορία).

Το χιλιοταλαιπωρημένο πλάσμα όμως επέζησε και αυτής της διαδικασίας και τότε οι άνθρωποι του κέντρου αποφάσισαν να σταματήσουν τις προσπάθειες, καθώς «είναι από αυτές τις περιπτώσεις που καταλαβαίνεις ότι η γάτα θέλει να ζήσει». Είναι άλλωστε πασίγνωστο ότι, σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, τα υγιή ζωάκια θέλουν όσο τίποτα να… πεθάνουν.
Η Άντρεα είναι τώρα υπό την κηδεμονία μιας εθελόντριας, ονόματι Τζανίτα Κουμπς, και περιμένει να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες, μετά τη δημοσιότητα την οποία έλαβε, λόγω του πρωτοφανούς κατορθώματός της.
zougla.gr