Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τα Angry Birds βρήκαν τον αντίπαλό τους στο πρόσωπο του Aiko Island;(video)


Σκάστε τις κόκκινες γούνινες μπάλες, σώστε τις μπλε. Φαίνεται αρκετά απλό, μέχρι να προχωρήσετε βαθύτερα στο Aiko Island, ένα νέο παιχνίδι παζλ για iOS, που ήρθε για να προκαλέσει τόσο το μυαλό σας, όσο και τους αντίχειρές σας.

Το τελευταίο καιρό, εξαιτίας κυρίως της τεράστιας δημοτικότητας και επιτυχίας που είδαν τα Angry Birds, τα διάφορα παιχνίδια παζλ έχουν αρχίσει και κατακλύζουν την ηλεκτρονική αγορά. Το Aiko Island, ίσως αποτελέσει έναν αξιόλογο αντίπαλο για τα θυμωμένα πουλιά που καιρό τώρα απολαμβάνουν τον θρόνο της επιτυχίας, μιας και πρόκειται για ένα εξίσου εθιστικό παιχνίδι.

Το gameplay είναι έντονο εμπνευσμένο από το παιχνίδι Flash Red Remover. Σκάτε διάφορα
 διάφορα εμπόδια που εμφανίζονται στην οθόνη σε μια προσπάθεια να εξαλείψει τα κακά κόκκινα Aiko χωρίς κατά λάθος
να σκοτώσετε κανένα από τα φιλικά μπλε. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ρίξετε το Red Aiko από την οθόνη ή να τα βυθίσετε σε ένα λάκκο με καρδιά, με τους ανάλογους σωστούς χειρισμούς για το κάθε επίπεδο, έχοντας πάντα στο μυαλό την ακεραιότητα των μπλε.

Μέχρι να φτάσετε στα τελευταία στάδια, θα έχετε να ασχοληθείτε με μία ευρεία γκάμα αντικειμένων με απώτερο σκοπό την εξόντωση των κόκκινων γούνινων «διαβόλων».

Το Aiko Island, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα για iPhone, iPad και iPod.

proho.gr