Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Το πρώτο smartphone παγκοσμίως με επεξεργαστή διπλού πυρήνα (Dual Core)Η Vodafone και η LG Electronics (LG) ανακοίνωσαν ότι το LG Optimus 2X, το πρώτο Smartphone στον κόσμο με διπύρηνο επεξεργαστή (Dual Core), αναμένεται να διατεθεί τον επόμενο μήνα στην Ελληνική αγορά από τη Vodafone. Σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δυνατότητες πολυμέσων, ο επεξεργαστής υψηλής απόδοσης Tegra 2 του LG Optimus 2Χ κάνει πιο γρήγορη και διασκεδαστική την περιήγηση στο Internet και τις εφαρμογές, καθώς η χρήση ακόμα και πολλαπλών εφαρμογών γίνεται σχεδόν χωρίς καθυστέρηση στις εναλλαγές της οθόνης.
Το LG Optimus 2X προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της Vodafone μια μοναδική εμπειρία Internet και εφαρμογών, η οποία ενισχύεται στο δίκτυο της Vodafone, το οποίο προσφέρει 40% πιο γρήγορο κατέβασμα στο internet από τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε 100 συγκεκριμένα και προεπιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, σύμφωνα με μετρήσεις ανεξάρτητων φορέων. 
Το LG Optimus 2X προσφέρει αναπαραγωγή και εγγραφή βίντεο HD1080p ενώ μέσω HDMI καλωδίου, το οποίο θα εμπεριέχεται στη συσκευασία, ή ασύρματα μέσω DLNA (Digital Living Network Alliance) μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο και σε συμβατές ψηφιακές συσκευές όπως τηλεοράσεις HD για απίστευτη εμπειρία παιχνιδιών ανάλογη με αυτή της κονσόλας, αξιοποιώντας πλήρως τη συνδεσιμότητα και το γυροσκοπικό αισθητήρα. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης δύο κάμερες, εμπρός και πίσω, έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτες microSD, θύρα USB και μπαταρία 1500mAh διασφαλίζοντας μεγάλη αυτονομία χωρίς 
περιορισμούς και θα διατίθεται με την έκδοση Android 2.2 (Froyo).
zougla.gr