Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Samsung NaviBot: Η επανάσταση της τεχνολογίας στον οικιακό καθαρισμό!

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τη διάθεση της νέας ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ NaviBot στην ελληνική αγορά. Η νέα σκούπα-robot παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Austria Centre στη Βιέννη, στο πλαίσιο του European Forum της Samsung. Κομψή, ευκίνητη και ισχυρή, η νέα ηλεκτρική σκούπα μπορεί να κινείται με πλήρη αυτονομία σε πολλά και διαφορετικά είδη επιφάνειας και χαλιών, προσφέροντας μέγιστη αποτελεσματικότητα στο καθάρισμα.

Η NaviBot διαθέτει ένα ευφυές πρόγραμμα πλοήγησης, το Visionary Mapping System, που συγκρατεί στη μνήμη της συσκευής τόσο τη διαρρύθμιση ενός χώρου όσο και τη βάση επαναφόρτισης, και με τη βοήθεια μίας ενσωματωμένης κάμερας λαμβάνει 30 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο από τον χώρο. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εικόνες, η NaviBot δημιουργεί έναν εικονικό χάρτη του χώρου, προσδιορίζοντας την ακριβή θέση των εμποδίων, όπως έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Υπολογίζοντας τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δρόμο, καθαρίζει το χώρο, ανεξάρτητα αν πρόκειται για 2 ή 10 δωμάτια, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία χρόνου.
























Σε περίπτωση που η φόρτιση δεν επαρκέσει για το πλήρες καθάρισμα του χώρου, η NaviBot επιστρέφει αυτόματα στην βάση της προκειμένου να επαναφορτιστεί πλήρως, εντός 2 ωρών (γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν έως σήμερα). Στη συνέχεια, η συσκευή είναι ικανή να κάνει επανεκκίνηση και να συνεχίσει τον καθαρισμό από το ακριβές σημείο, όπου σταμάτησε. Χάρη στις εξελιγμένες βούρτσες σε κάθε πλευρά της συσκευής, επιτυγχάνεται ταχύτερη και καλύτερη απόδοση καθαρισμού. Η ειδική προστασία των βουρτσών αποτρέπει τη συσσώρευση τριχών στη συσκευή και διευκολύνει τη χρήση και συντήρησή της. Η NaviBot διαθέτει 38 αισθητήρες για πιο αξιόπιστο καθαρισμό και την αποφυγή ατυχημάτων, όπως πτώση από τις σκάλες, σύγκρουση με άλλα αντικείμενα ή εμπλοκή με καλώδια.

Η νέα ηλεκτρική σκούπα προσεγγίζει τα δύσκολα σημεία του σπιτιού και είναι ιδανική για καθημερινή καθαριότητα, διαθέτοντας πέντε διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού (Auto, Spot, Max, Edge Clean, Manual Mode) και έχει δυνατότητα ρύθμισης της έναρξης του προγράμματος καθαρισμού, το οποίο επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί χωρίς η ανθρώπινη παρουσία να είναι απαραίτητη.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της ηλεκτρικής σκούπας NaviBot της Samsung δεν σταματάει εδώ. Εξοπλισμένη με το Virtual Guard, παρέχει δύο χρήσιμες λειτουργίες: τη “Virtual Fence”, που μπορεί να υποδείξει μια περιοχή που δε θα πρέπει να καθαριστεί, όπως φερ' ειπείν ένα ανοικτό τζάκι ή ένα υγρό πάτωμα μπάνιου, και τη "Virtual Guide", που καθορίζει την σειρά καθαρισμού του χώρου.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=124392&cid=36