Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η κατάρα του αριθμού 0888-888-888 χτύπησε ξανά

Η κατάρα του αριθμού 0888-888-888 χτύπησε ξανά

Κατήργησε τον αριθμό 0888-888-888 τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της Βουλγαρίας επιβεβαιώνοντας την κατάρα που τον ακολουθεί. Όλοι οι κάτοχοι του τηλεφώνου τα τελευταία δέκα χρόνια πέθαναν.
Η αρχή έγινε με τον πρώτο ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Mobitel που πέθανε από καρκίνο το 2001 σε ηλικία μόλις 48 ετών.
Οι φήμες λένε ότι τον καρκίνο προξένησε ένας ανταγωνιστής του που τον δηλητηρίασε με ραδιοενεργά απόβλητα.
Ο αριθμός του τηλεφώνου τότε πέρασε στον αρχηγό της μαφίας, Konstantin Dimitrov, που και αυτός πέθανε το 2003 από έναν δολοφόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ολλανδία. Ο μαφιόζος βρισκόταν στη χώρα για να επιθεωρήσει την αυτοκρατορία του που είχε στηθεί πάνω στα ναρκωτικά αξίας 500 εκατομμυρίων λιρών.
Ο Dimitrov, που πέθανε σε ηλικία 31 ετών, είχε το κινητό μαζί του όταν δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο όπου δειπνούσε με το μοντέλο Tsetsi Krassimirova.
Ο αριθμός του τηλεφώνου μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε έναν διεφθαρμένο επιχειρηματία που πυροβολήθηκε έξω από ένα Ινδικό εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο.
Το τηλέφωνο από τότε δεν δόθηκε σε άλλο ιδιοκτήτη και φημολογείται ότι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Mobitel αποφάσισε να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος αριθμός.